Uppföljning & analys med stöd av Unikum Förskola

Vilka möjligheter finns för uppföljning och analys av förskolans utbildning och undervisning i Unikum? På det här webbinariet får du konkreta exempel och tips från Annika Önnerlöv, produktansvarig för Unikum Förskola med 15+ års erfarenhet av förskolevärlden.

På webbinariet går vi igenom:
  • Hur Unikum stödjer ett kvalitetsarbete i praktiken
  • De mest använda funktionerna för att samla uppföljning och analys i Unikum Förskola
  • Exempel på hur våra användare jobbar med dessa delar

Upptäck mer

Ett år med Unikum i förskolan – äntligen bra koll på SKA!

Karin Neffler är rektor på två fristående förskolor i Stockholm – Växthuset och Tessinen. Förskolorna började använda Unikum för ett år sedan och nu ger Karin oss en inblick i hur verktyget underlättat arbetet i verksamheten – från vardagsarbetet till det systematiska kvalitetsarbete. Läs mer!

Underlätta SKA i förskolan med Falu kommun

På mindre än ett år har Lena Mellström, utvecklingsstrateg, och Catarina Larsson, verksamhetsutvecklare, lett införandet av Unikum i Falu kommun och satt ramarna för SKA med ett gediget utbildningsprogram, tydliga deadlines och interna workshops. På Unikums webbinarium om SKA i förskolan berättade Lena och Catarina hur de lyckats få till kvalitetsarbetet på så kort tid och hur projektplanen och lärdomarna sett ut. Här kan du se det populära webbinariet igen!

Underlätta SKA i förskolan med Unikum

I det här webbinariet går vi igenom Unikum i förskolan med extra fokus på det systematiska kvalitetsarbetet. Vi delar med oss av konkreta tips på hur du kan underlätta SKA på alla nivåer, närvarohantering och kommunikation med vårdnadshavare. Läs mer!

Vill du prova Unikum i din förskola?

Prova Unikum Förskola kostnadsfritt i 30 dagar för att utvärdera om verktyget passar din förskola. Fyll i det här formuläret så kontaktar vi dig inom kort!