Lektionsdesign i praktiken med Helena Wallberg

Författaren och gymnasieläraren Helena Wallberg berättar hur du som lärare bygger lektioner som fokuserar på förståelse, motivation och studiero. Ta del av Unikums populära webbinarium som fick över 4000 anmälningar!

På 45 minuter får du konkreta tips, idéer och aktiviteter för en lektionsdesign som möjliggör undervisning som möter olikheter samtidigt som den främjar delaktighet. Den ger också verktyg och reflektioner som kan användas i det kollegiala lärandet. Titta nu!

Upptäck mer

Anmäl dig till våra kommande webbinarier!

Demo av Unikum Grundskola 28 sept kl. 15:15

Vi går igenom grunderna i Unikum Grundskola på 45 minuter. Du får möjlighet att se hur verktyget fungerar bl.a. för att hantera planeringar, uppgifter & inlämningar, SKA och effektivt verktyg för kvalitetsuppföljning. Anmäl dig här.

Demo av Unikum Betyg 19 okt kl. 15:15

Med Unikum Betyg har du hela bedömningsprocessen, inklusive allt underlag inför betygssättningen, samlad i Unikum.  Anmäl dig till en 20-minuters demo av Unikum Betyg och se hur du gör betygsättningen likvärdig, smidig och helt digital! Anmäl dig här.

 

Vill ni ha en skräddarsydd demo av Unikum för er skola/kommun?

Med Unikum kan du skapa och följa upp planeringar, dokumentationer, bedömningar, hantera när- och frånvaro samt det systematiska kvalitetsarbetet på alla nivåer. Vill du veta mer om hur Unikum kan underlätta lärandet i din skola/kommun? Fyll i formuläret så bokar vi en skräddarsydd visning för er!