Koll på aktiviteterna i förskola och skola

Nu kan du som vårdnadshavare eller elev prenumerera på alla händelser från Kom ihåg i Unikum. Du får också tillgång till de uppgifter som lärare delat ut till eleverna.

När du väljer att prenumerera på kalender i Unikum innebär det att du automatiskt får in alla Kom ihåg och Uppgifter i din egen kalender. Förutom de händelser som förskolan eller skolan har publicerat i Unikum får du också elevens aktuella uppgifter till din kalender.

Så här gör du för att prenumerera:

  1. Gå till din/ditt barns startsida
  2. Välj Prenumerera på kalender
  3. Följ instruktionerna

Ändringar slår oftast igenom direkt men det kan ta upp till ett par timmar. Har du flera barn i Unikum kan du prenumerera på flera kalendrar.

 

Se hela aktiviteten eller uppgiften

När du valt att prenumerera på kalender i Unikum ser du rubriken på händelsen i din egen kalender. Vill du veta mer om händelsen klickar du på länken och kommer direkt till uppgiften eller aktiviteten i Unikum.

 

Se eller dölj någons kalender

I de flesta kalendrar, som exempelvis Google kalender eller Outlook, kan du välja vilken persons kalender du vill se. Du kryssar då i den kalender som du är intresserad av just nu. Vill du inte längre se kalendern kan du kryssa ur personens kalender.